Skip to content

WHAT TO WEAR at a wedding (men).

Het seizoen van de bruiloften is weer begonnen! En mannen wat gaan we dragen als gast voor een bruiloft? Daar gaan wij je bij helpen! De ene bruiloft is de andere niet, er zijn zoveel verschillende thema’s voor een bruiloft. Met een viertal looks laten wij zien hoe je chique maar toch hip voor de dag kunt komen!

De eerste look is typisch iets voor een lekker zonnige dag in de lente of zomer. Een witte blouse doet het altijd goed, maar combineer deze eens op een niet-te-voor-de-hand-liggende broek. Deze broek zit comfortabel en gecombineerd met de blouse heb je een chique outfit. Vergeet ook de accessoires niet, het horloge maakt deze outfit af.

Broek (Anerkjendt 59,95), Blouse (Casual Friday 49,95), Horloge (Cheapo 69,95)

__________________________________________

Zin in een comfortabele outfit? Deze nette “pantalon” heeft de stof en fit van een joggingbroek waardoor hij ultra comfortabel is. Combineer het met een leuke kleur polo en laat deze kleur terugkomen in de sokken.

Broek (Anerkjendt 59,95), Polo (Casual Friday 34,95), Sokken (Alfredo Gonzales 9,95), Horloge (Cheapo 74,95)

 

__________________________________________

Met deze outfit zit je helemaal gestrikt. Hier ook weer het comfort van de lekkere broek gecombineerd met een mooie witte blouse, doe daar een strikje bij en je bent klaar. Is het wat frisser? Trek deze heerlijke trenchcoat aan.

Broek (Anerkjendt 59,95), Blouse (Casual Friday 34,95), Trenchcoat (Casual Friday 99,95), Sokken (Alfredo Gonzales 9,95), Horloge (Cheapo 54,95), Strikje (9,95)

__________________________________________

De laatste is een lekkere zomer outfit. Ook een korte broek kun je rocken op een bruiloft. Door er een mooie blouse met stropdas en clip op te doen maak je de outfit wat netter. De sokken zitten tussen enkel en normale hoogte in waardoor ze ook prima in de zomer te dragen zijn. Zonnebril en horloge erbij en je bent klaar om te gaan!

Short (Casual Friday 49,95), Blouse (59,95), Zonnebril (19,95), Horloge (Cheapo 54,95), Sokken (Alfredo Gonzales 8,95)

 

Model: Erik Hoogma
Fotografie: Eloniek Photography & Design
Styling: Jan Ottevanger

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.