Skip to content

WHAT TO WEAR at a wedding (women).

Het seizoen van de bruiloften is weer begonnen! De grote vraag is hoe zal de jurk van de bruid eruit zien, maar hoe ga je als gast gekleed naar een bruiloft? Daar gaan wij je bij helpen! De ene bruiloft is de andere niet, er zijn zoveel verschillende thema’s voor een bruiloft. Met een viertal looks laten wij zien hoe je stijlvol en toch hip op een bruiloft kunt verschijnen!

Als eerste een classy outfit. Met deze leuke omslagjurk geef je elke outfit een vrouwelijke touch. Door er een kanten top onder te dragen geeft het de outfit een chique look. Door de laarsjes met blokhak erbij te combineren maak je het geheel wat stoerder.

Omslagjurk (59,95), Top (19,95), Laarsjes (39,95), Ketting (14,95)

__________________________________________

De volgende outfit laat zien dat je ook een broek leuk kunt combineren om aan te trekken naar een bruiloft. Door een mooie trui met V-hals op de broek te doen geef het je het een sexy maar toch classy look. Afgemaakt met 2 mooie kettinkjes met verschillende lengtes en je outfit is compleet!

Broek (Dr Denim 79,95), Trui (Moves 49,95), Schoenen (39,95), Kettinkjes (14,95 per stuk)

 
__________________________________________

Deze outfit is op 2 verschillende manieren te dragen. Is het wat frisser dan style je de outfit af met een mooie kimono en is het een mooie zomerdag kun je een sjaal gebruiken om ja armen te bedekken. De culotte is een korte wijde broek die perfect is om naar een bruiloft aan te trekken. Het lijkt alsof je een rok aan hebt, maar je heb het comfort van een broek. Door er een body in te dragen geef je het extra touch. Een mooi paar velvet hakken eronder en een visgraat vlecht in je haar en je bent klaar!

Culotte (Nümph 59,95), Kanten body (29,95), Kimono (Nümph 59,95), Sjaal (Nümph 24,95), Hakken (19,95)

 

__________________________________________

De laatste outfit is perfect voor een bruiloft in de lente of zomer. Deze leuke bloemetjesjurk is comfortabel en je kunt er nog een riempje om doen om de jurk extra taille te geven. De velvet hakken geven het geheel een chique look samen met de gevlochten knot. Bij ons in de kapsalon Make My Day Beautiful kun je terecht voor bruidskapsels maar ook voor een leuke ‘hairdo’ als gast van een bruiloft. Voor afspraken kun je bellen naar de winkel!

Jurk (44,95), Hakken (19,95), Ketting (14,95)

 

Model: Laura van Hal
Fotografie: Eloniek Photography & Design
Styling: Julie Hoebink

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.