GuppyFriend-Washing bag

Beschikbaarheid: Op voorraad

De GuppyFriend is een waszak die zowel je was als het milieu beschermt! Hoe werkt dat? 

Elke keer als je synthetische kleding wast, geeft deze kleding microvezels (microplastic) af. Deze vezels komen terecht in het water wat uiteindelijk afgevoerd wordt naar de zeeën en oceanen. Dit zorgt voor grote problemen voor alles wat leeft in het water. Niet de bedoeling dus!

De waszak is gemaakt van polyamide en is super fijn gewoven. Dit zorgt ervoor dat microvezels blijven zitten in de waszak en op die manier niet in het water terecht kunnen komen. Een keer in de zoveel tijd kun je de waszak uitkloppen in de plastic afvalbak, zo houden we het water schoon. Daarbij beschermt de waszak ook nog jouw kleding zodat deze langer meegaat. 

GuppyFriend is een non-profit organisatie en maakt dus geen winst op hun producten. Omdat wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect vinden verkopen we de GuppyFriend voor 22,95. Dit is nagenoeg de inkoopprijs, zodat wij hier dus ook geen winst op maken. Je zult zien dat dit product overal minimaal 29 euro is, bij ons dus niet!

Go sustainable! 

Maat: 50 X 74 cm

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »