Skip to content

Eloniek

ELONIEK TEUNISSEN

WHO

“Mijn naam is Eloniek Teunissen en ik ben 23 jaar. Ik ben verkoopmedewerker bij Make My Day en heb ook een aantal taken achter de schermen. Zo ben ik verantwoordelijk voor de info-mail, het behandelen van klachten, fotografische beelden en het bijhouden van inventaris.”

HOW

“Toen ik begon met mijn opleiding in Tilburg kwam ik al gauw een keer in aanraking met Make My Day voor een interview. Ik had het altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ik hier graag stage zou willen lopen en dit heb ik dan ook in mijn derde jaar gedaan vanaf Februari 2017. Sindsdien ben ik eigenlijk niet meer weggegaan en werk ik officieel bij Make My Day sinds Juni 2017.”

BACKGROUND

“Ik heb mijn HAVO diploma behaald op het Canisius College. Vervolgens ben ik begonnen met de studie Communication & Multimediadesign op Avans in ’s-Hertogenbosch. Nadat ik mijn propedeuse had gehaald bleek dit toch niet mijn studie te zijn. In een tussenjaar heb ik mij verder georiënteerd en kwam ik uit op de studie International Lifestyle op Fontys in Tilburg. Ik zit op dit moment in mijn laatste jaar en ben bezig met afstuderen.”

WHY MAKE MY DAY?

“Allereerst voelt werken bij Make My Day meer als thuiskomen, het voelt niet eens als werken. Dit komt doordat we echt een ontzettend sterk team hebben, niet alleen hebben we het leuk met elkaar maar als er serieus gewerkt moet worden kunnen we dat ook. Daarbij is elke dag bij Make My Day totaal verschillend. Elke dag doe je weer andere dingen en er is genoeg ruimte voor creativiteit en input, daardoor word het nooit saai. Het aanbod van Make My Day is enorm divers waardoor ik veel leer over meerdere aspecten van de retail. Waar ik enorm veel energie van krijg is om mensen te helpen bij het stylen van een outfit of het uitzoeken van een cadeau. Ik ben van mening dat je als verkoopmedewerker altijd eerlijk moet zijn en iemand de winkel moet verlaten met een fijn gevoel. Dit probeer ik dan ook altijd mee te geven aan de klant en daardoor ontstaat er ook een positieve vibe.”