Skip to content

Freek

FREEK VAN DER LINDENWHO

“Ik ben Freek van der Linden, 18 jaar oud en ik ben weekendhulp/verkoper bij Make My Day, want ik werk ook wel eens buiten het weekend om in de vakanties bijvoorbeeld.”

HOW

“Ik zocht voor na mijn examens vorig jaar nog een extra baantje naast mijn andere baantje toen der tijd. Ik zag een oproep van Make My Day staan. In mijn examenweek had ik een sollicitatie gesprek, en een week na mijn examens kon ik aan de slag.”

BACKGROUND

“Ik heb eerst HAVO gedaan op het NSG in Nijmegen. In het laatste jaar van mijn middelbare school heb ik ook de vooropleiding Art & Design gedaan op de kunstacademie in Arnhem, waar ik nu ook studeer. Ik studeer nu Interaction Design.”

WHY MAKE MY DAY?

“Ik vind het sowieso heel erg gezellig, het hele team is heel aardig en er hangt een hele fijne werksfeer. Verder vindt ik het gewoon leuk om onder de mensen te zijn, en dat is natuurlijk altijd het geval bij Make my Day. Ik heb verder ook wel een passie voor mode, en ik vind het dan ook leuk om andere mensen te helpen, en te adviseren hierover. Verder vind ik het gewoon super leuk dat er zo veel verschillende dingen te krijgen zijn in de winkel en dat maakt het ook heel afwisselend. “