Skip to content

Freek

FREEK VAN DER LINDENWHO

Ik ben Freek van der Linden, 19 jaar oud en ik ben verantwoordelijk voor de social media van Make My Day, de Make My Day men (@makemyday_men) Instagram en over Facebook samen met mijn collega Maartje. Verder zorg ik door na te bestellen dat bepaalde vaste artikelen/merken altijd voorradig zijn. Dat doe ik doordeweeks en in het weekend ben ik alleen in de winkel en help ik klanten!

HOW

Toen ik klaar was met mijn havo-examen zocht ik een extra baantje naast het baantje dat ik toen al had. Ik kwam bij Make My Day terecht voor in de weekenden, en tijdens mijn lange vakantie werkte ik ook doordeweeks.

BACKGROUND

Ik heb eerst op het NSG Groenewoud hier in Nijmegen mijn Havo diploma gehaald, tijdens mijn examenjaar heb ik toen een vooropleiding gedaan in het weekend op ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Toen ik mijn diploma had ben ik Interaction Design gaan studeren op ArtEZ in Arnhem, maar heb besloten om daar na een jaar mee te stoppen omdat ik verder wil met wat ik bij Make My Day doe. Ik wil de retail branche in. Daarom ga ik nu naast dat ik 4 dagen per week bij Make My Day werk een deeltijd studie doen in Den Bosch. Small Business en Retail management dat mij meer inzicht gaat geven in het echte ondernemen en het economische vlak hiervan en de praktijk leer ik tijdens het werken bij Make My Day

WHY MAKE MY DAY?

Ik vind het sowieso heel erg gezellig! Het team is heel erg leuk, en er hangt ook altijd een fijne werksfeer. Ik vind het ook gewoon heel erg leuk om met mensen te werken, mensen te helpen met keuzes maken of mensen helemaal helpen met het kiezen van een toffe outfit. Ik vind het ook heel leuk dat we zoveel verschillende dingen verkopen, daardoor leer ik over heel veel dingen iets, en is het werk ook heel erg afwisselend. Ik heb ook echt een passie voor muziek en in speciaal voor vinyl, dus daarom is het ook super leuk dat we platen en platenspelers verkopen!