Skip to content

Jan

JAN OTTEVANGER

 

WHO?

“Ik ben Jan Ottevanger, 27 jaar, en mede-eigenaar van Make My Day.”

HOW?

“Make My Day is opgericht door mijn zus Julie. Toen zij het begon had ik er een bijbaantje en ging ik al mee met inkopen. Na mijn studie ben ik er meer gaan werken om te sparen voor een reis naar New York. Na die reis besloot ik om er fulltime te gaan werken en dat resulteerde uiteindelijk in mijn mede-eigenaarschap in januari 2016.”

BACKGROUND

“Ik heb de studie HBO Commerciële Economie gevolgd en afgemaakt aan de HAN. Hier werd ik vooral opgeleid tot accountmanager, dus het beheren van en de verkoop aan grote accounts.”

WHY MAKE MY DAY?

“Waarom ik het werken bij Make My Day zo leuk vindt is vooral de eigen invloed op de invulling van mijn werk. Daarnaast werd ik dus opgeleid om grote verkopen te doen maar dit leek me saai. De enige verkoop die ik leuk vind, is die van individuele verkoop, een product verkopen aan de uiteindelijk gebruiker. En het liefst ook nog een product waar ik volledig achter sta, anders kan ik het niet verkopen. Dit is precies wat ik doe bij Make My Day, dus dat is fantastisch uitgekomen!
Daarbij is mijn werk zo afwisselend. Als ondernemer ben je inkoper, verkoper, marketeer, administratief medewerker en manager personeelszaken. Dit is soms heel zwaar, maar ik houd van de afwisseling.”