Skip to content

Maartje

MAARTJE VERREIJT 

WHO

“Hi ik ben Maartje Verreijt en ik ben 19 jaar oud. Ik ben geboren in de leukste stad van Nederland, Nijmegen! Mijn functie binnen Make My Day is ‘Head Social Media’ , dit wilt zeggen dat ik het (vrouwelijke) Instagram en Facebook account van MMD bijhoud. Daarnaast sta ik natuurlijk ook in de winkel om klanten te helpen.”

HOW

“Ik heb mijn baantje bij Make My Day deels te danken aan mijn vriend Freek, die ook in de winkel werkt. Door de enthousiasme waarmee hij vertelde over Make My Day werd ik erg geïnspireerd om zelf ook te solliciteren.”

BACKGROUND

“Ik doe op dit moment VWO aan de Nijmeegse Scholen Gemeenschap (NSG). Hierna ga ik Fashion & Management studeren aan het AMFI (Amsterdam Fashion Institute). Hier heb ik mega veel zin in!” +

WHY MAKE MY DAY?

“Ik vind het mega leuk om bij Make My Day te werken omdat je werkt met super gezellige en enthousiaste collega’s. Verder is het werken bij MMD heel gevarieerd, omdat er zoveel verschillende producten voor verschillende doelgroepen in de winkel verkrijgbaar zijn. Daarnaast is Make My Day erg innovatief, er staat altijd iets leuks op het programma (zoals de heropening van de vrouwen winkel en opening van de mannenwinkel)!! Tenslotte heb ik een grote passie voor mode en vind ik het heel leuk om met mensen te werken, dit komt bij Make My Day helemaal samen!”