Skip to content

Rian

RIAN OTTEVANGER

WHO

“Hallo, Ik ben Rian. Mijn leeftijd? Tja… over 50 and fabulous. 😉 Getrouwd met Jan en moeder van shopowners Jan en Julie. Mijn functie binnen MMD is verkoopadviseur/visual Merchandiser.”

HOW

“Ik heb natuurlijk van het begin af aan al meegeholpen bij MMD. De winkel mee inrichten, klussen, mee gedacht over de ontwikkelingen in de winkel, op zoek gegaan naar leuke producten en geholpen met bestellingen.
Op een gegeven moment leek het alsof ik twee banen had. Van Julie en Jan kwam de vraag of ik niet helemaal voor MMD wilde gaan werken. Een beslissing die niet heel snel genomen was maar waar ik nu heel blij mee ben.”

BACKGROUND

“Ik heb 25 jaar als Activiteitentherapeut op de St. Maartenskliniek te Nijmegen gewerkt. Maar toen ik 50 werd heb ik mijn ontslag genomen en binnen korte tijd ben ik bij Sissy-Boy Arnhem gaan werken. Juist de combinatie fashion en interieur vind ik leuk. De winkel ziet er gezellig uit en klanten komen voor heel veel verschillende redenen binnen.”

WHY MAKE MY DAY?

“Omdat de winkel energie uitstraalt, klanten enthousiast zijn en het heel gezellig is. Je bent betrokken bij heel veel dingen en ziet snel resultaat van wat je inkoopt of verandert in de winkel. Zelf vind ik het heel leuk om klanten te adviseren met de aankoop van een fashion item. Maar ook helpen bij het uitzoeken van iets moois voor in huis of een cadeau voor een ander.”