Skip to content

Make My Day Women

Make my Day, 200 m2 aan shopervaring dat je doet herinneren aan de rauwe straten van New York, de hippe wijken in Londen, de amore uit Parijs, de stijlvolle sfeer van Scandinavië en de excentrieke Italianen. 

Bij ons kan je terecht voor opkomende, unieke merken uit o.a. Australië, Engeland, Amerika en Scandinavië die ook nog eens betaalbaar zijn. Wij zijn altijd op zoek naar unieke producten op het gebied van mode, interieur en alles daar omheen. Én ons assortiment verandert iedere maand! Wees dus niet bang dat heel Nederland met deze kleding loopt, geen massaverkoop zoals bij ketens… Jij bent anders en dat mag gezien worden!

Make My Day Women geeft vrouwen een totaalbeleving aan shoppen en relaxen waardoor wij jouw dag maken en een glimlach op je gezicht toveren. Wij staan voor vernieuwing en je eigen stijl ontdekken, die je bijzonder laat voelen. Of het nou komt door de urban-kledingmerken, de unieke vintage vondsten, bijzondere interieur-inspiratie of die onvindbare lp waar je bij ons tegenaan loopt…
Kom langs en we krijgen het voor elkaar.