Skip to content

Puck

PUCK BAKKER

WHO?

“Hi ! Ik ben Puck Bakker, 23 jaar en bedrijfsleidster bij de leukste winkel van Nijmegen. Ik zorg ervoor dat alles op de werkvloer op rolletjes loopt en ondersteun Julie onder andere met personeelszaken en op het gebied van inkoop en voorraadbeheer.”

HOW?

“Ik ken Julie via het sporten, we spraken elkaar af en toe maar hadden eerder nog nooit echt over werk gesproken. Toen de vacature online kwam, kreeg ik daar toch beetje kriebels van in mijn buik – en na een kopje koffie was het voor mij duidelijk dat het werken bij Make My Day de volgende stap zou zijn! Gelukkig was dit wederzijds en daar ben ik dan!”

BACKGROUND

“Nadat ik mijn HAVO diploma had behaald op het SSGN in Nijmegen besloot ik modemanagement te gaan studeren op TMO -Fashion Businessschool in Doorn. Dit was een goede combinatie van een commerciële maar toch creatieve mode opleiding waar ik met heel veel plezier mijn diploma heb behaald. Na mijn afstuderen ben ik bij America Today gaan werken in Amsterdam als Buying Assistant. Hier heb ik ontzettend veel geleerd op het gebied van planmatig inkopen – product kennis en trendwatching. Als Buying Assistant was ik verantwoordelijk voor het productieproces vanaf de schets van de designer- tot en met het moment dat de goederen in de winkels lagen. Klinkt erg leuk ( dat was het ook!) maar ik miste wel het hele sociale aspect van het in contact staan met klanten die de kleding kopen. Daarnaast ben ik er achter dat ik – als ik later groot ben 😉 – ook graag een eigen winkel zou willen openen. Het feit dat je zelf/samen iets opbouwt en snel kunt schakelen omdat je je klant en de omgeving zo goed kent lijkt me ontzettend leerzaam en mooi. Dat ik de kans krijg om van zo dichtbij mee te mogen kijken en leren van Julie, Jan & de rest van het team is echt waanzinnig leuk!”

WHY MAKE MY DAY?

“Als ik bekenden of vrienden in de winkel zie – zeggen ze dat ze meteen snappen waarom ik graag bij Make My Day wilde werken.  De mooie interieurspullen, kleding, sieraden  ( en nog veel meer!) sluiten helemaal aan op mijn smaak – dit maakt het ook erg gevaarlijk aangezien mijn salaris dus elke maand snel op is. Dat terzijde, gaat het natuurlijk niet alleen om de spullen – iedereen binnen het Make My Day team is zo positief, gezellig en enthousiast dat het elke dag weer een feestje is om te gaan werken! Daarnaast maken de fijne geïnteresseerde klanten het werk ook ontzettend leuk, en omdat we voor iedereen wat wils hebben maken we elke dag heel erg veel mensen blij met een mooie aankoop! Wat wil je nou nog meer?  Hopelijk zie ik je snel bij Make My Day!”