Skip to content

Salon

Make My Day Beautiful, de dames- en heren kapsalon waar ik met passie voor mijn vak graag jóuw dag wil maken! Goed luisteren naar jouw wensen staat bij mij voorop. Ik wil dat mijn klanten de deur uitgaan met een mooi kapsel dat afgestemd is op hun persoonlijkheid en wat thuis ook nog makkelijk in model is te brengen. Ik ben op de hoogte van de allerlaatste trends en technieken binnen het kappersvak, en dat probeer ik te vertalen naar een kapsel waar jij je fijn bij voelt en wat bij jou past! Van jong tot oud, voor ieder een passend kapsel.

img_3894-1

Ik heb naast mijn kappersdiploma ook mijn make-up artist diploma behaald. Ik kan dus niet alleen jouw haar onder handen nemen, maar ik kan ook je make-up verzorgen. Ook voor jouw bruiloft draag ik graag een steentje bij aan een mooi bruidskapsel en elegante bruidsmake-up. Of je nou een mooie basis make-up wilt of een feestelijke avondlook met ‘smokey eyes’, ik zorg dat je er oogverblindend uit komt te zien! Ook ben ik gespecialiseerd in grimeren en schminken. Dus heb jij een leuk themafeest of wil je een compleet andere look, ook dan ben je van harte welkom in de salon.

img_3883-1

Na het behalen van mijn kappers en make-up artist diploma’s, heb ik nog de cursus complete hairstylist gevolgd bij B-academy. Dit is een dynamische en exclusieve kappersopleiding waar ik mijn vaardigheden en kennis heb mogen uitbreiden over kleurtechnieken, kniptechnieken en advies op maat.

Ik werk het liefst op afspraak, maar als je in de buurt bent kun je natuurlijk altijd even binnen komen lopen om te kijken of er nog een plekje vrij is!

Liefs,

Amy Hofmans

11188391_817525011669976_3337928807072998650_n