Verzenden & retourneren

Verzenden

Heb je voor 12:00 een bestelling geplaatst en ben je woonachtig in Nijmegen? Dan wordt die bestelling dezelfde dag nog GRATIS tussen 15.00 - 18.00 u bij jou thuis bezorgd. Hiervoor geldt een minimaal bestelbedrag van €10,-. (Twijfel je of jouw adres binnen deze verzendmethode valt? Stuur ons dan even chatberichtje of een e-mail naar [email protected])

Ben je niet in Nijmegen woonachtig, dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling dezelfde dag nog afgeleverd wordt bij het postkantoor. De kosten hiervan hangen af van de grootte van het pakket en variëren tussen de €4,00 en €6,50. We zorgen er altijd voor dat het pakket met Track & Trace verstuurd wordt. Boven de €70 zijn de verzendkosten GRATIS.

Onder normale omstandigheden, ontvang je jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen thuis. 

Retourneren 

Bestellingen gedaan via onze webshop kunnen, als zij voldoen aan artikel 7.1 uit de algemene voorwaarden, binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden.

Voor de items die binnen de 2-daagse kortingen vallen, geldt de normale retourperiode van 14 dagen aangezien dit een korte tijdelijke actie is.

Voor sale items ( deze herken je door de doorgestreepte prijs bij het artikel) geldt een retourperiode van 3 dagen voor geld terug - en 7 dagen in ruil voor een tegoedbon.

Ruilen? Kom je erachter dat jouw bestelling net niet goed is en wil je het ruilen voor een andere maat of een ander artikel? Neem contact met ons op! Dan kunnen we ervoor zorgen dat het goede artikel zo snel mogelijk jouw kant opkomt, zodat jij alsnog het gewenste artikel in huis hebt. (En zorgen we ervoor dat je niet téveel verzendkosten betaalt!)

Retour sturen? Meld de retour eerst aan. Dit kan door in te loggen op onze webshop met jouw e-mailadres en wachtwoord. Als je je wachtwoord vergeten bent kun je makkelijk een nieuwe instellen via de link "wachtwoord vergeten?". Zodra je bent ingelogd ga je naar "mijn bestellingen". Selecteer de betreffende bestelling. Hier kun je onderaan artikelen retourneren. Vul in wat van toepassing is voor jou. Mocht je er niet uitkomen, neem even contact met ons op!

Producten terugsturen of brengen. Hier zijn verschillende methodes voor:

  • In de winkel (gratis): We zijn elke dag van 12:00 - 17:00 geopend.
  • Per pakketpost (op eigen rekening): Retour zendingen kunnen naar het volgende adres verzonden worden: Make My Day, Stikke Hezelstraat 65, 6511 JW Nijmegen. Wij zijn pas verantwoordelijk voor het pakket wanneer wij deze in ontvangst hebben genomen, daarom is het voor jou belangrijk dat de retourzending met Track & Trace verzonden wordt. (Bij ruilen, neem contact met ons op!)