Verzenden & retourneren

Verzenden

Alle bestellingen geplaatst op onze webshop, worden binnen 2 werkdagen bezorgd. 

Woon je in of rondom het centrum van Nijmegen? Dan bezorgen wij persoonlijk jouw bestelling - je ontvangt dan geen track & trace code. Het is ook mogelijk om jouw bestelling op te halen in de winkel. Voor 15:00 besteld, dan ligt het de volgende dag klaar om opgehaald te worden. Je krijgt een bevestiging wanneer jouw bestelling klaar is.

Woon je buiten Nijmegen, en heb je jouw bestelling van zondag t/m donderdag voor 15:00 geplaatst, wordt deze binnen 2 werkdagen thuis bezorgd. Alle bestellingen die op donderdag na 15.00 en op vrijdag en zaterdag worden besteld, worden op maandag verstuurd.

Voor de verzending buiten Nijmegen werken wij samen met Velocity. Als er in jouw stad geen fietskoeriers actief zijn, wordt het pakketje overhandigd aan DHL die op groen gas jouw bestelling thuis bezorgd.

Je ontvangt een track en trace code zodra jouw bestelling door ons is overhandigd aan de vervoerder, in de meeste gevallen is het binnen 24-48 uur (behalve bij bestellingen die geplaatst zijn vanaf donderdag 16.00 t/m zaterdag, dan ontvang je de track en trace code op maandag).

- De standaard verzendkosten bedragen 5,95 ongeacht de grootte van het pakket.
- Iedere bestelling wordt met track en trace verstuurd ( tenzij wij het pakketje zelf bezorgen).
- Gratis verzending vanaf 50 euro.

Retourneren 

Bestellingen gedaan via onze webshop kunnen, als zij voldoen aan de onderstaande voorwaarden (artikel 7.1 uit de algemene voorwaarden), tot 14 dagen na aankoop geretourneerd worden. Dit geldt voor de nieuwe collectie, items die binnen de sale vallen kunnen binnen 3 dagen na aankoop geretourneerd worden voor geld terug - of binnen 7 dagen voor een tegoedbon.

  • De retour dient aangemeld te worden online via je persoonlijke account op onze webshop.
  • De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, dit is op eigen kosten ( mét track & trace).
  • Artikel(en) zijn ongebruikt en onbeschadigd.

Hoe retourneer ik een item? Meld de retour eerst aan. Dit kan door in te loggen op onze webshop met jouw e-mailadres en wachtwoord. Als je je wachtwoord vergeten bent kun je makkelijk een nieuwe instellen via de link "wachtwoord vergeten?". Zodra je bent ingelogd ga je naar "mijn bestellingen". Selecteer de betreffende bestelling. Hier kun je onderaan artikelen retourneren. Vul in wat van toepassing is voor jou. Mocht je er niet uitkomen, neem even contact met ons op!

Producten terugsturen of brengen. Hier zijn verschillende methodes voor:

  • In de winkel (gratis): gedurende onze normale openingstijden. Er is geen mogelijkheid om het item in de winkel om te ruilen voor een ander artikel. Je kunt het item dan opnieuw bestellen via onze webshop, of kopen in een van onze winkels. Het betreffende retourbedrag wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst op jouw rekening teruggestort. Neem altijd de orderbevestiging geprint of op jouw telefoon mee wanneer je een item komt retourneren.
  • Per pakketpost (op eigen rekening): Retour zendingen kunnen naar het volgende adres verzonden worden: Make My Day t.a.v. Webshop Retouren, Stikke Hezelstraat 65, 6511 JW Nijmegen. Zorg ervoor dat jouw retourzending voldoende gefrankeerd is. Wij zijn pas verantwoordelijk voor het pakket wanneer wij deze in ontvangst hebben genomen, daarom is het voor jou belangrijk dat de retourzending met Track & Trace verzonden wordt. Daarnaast moet het pakket binnen de 14 dagen ( of 3-7 dagen voor sale items) termijn door ons in ontvangst genomen worden.