Skip to content

Sophie

SOPHIE VAN DE VENNE

WHO?

“Hoooi, ik ben Sophie van de Venne en ben samen met koning Willie jarig op 27 april en dan word ik 20 jaar oud. Sinds kort woon ik op een studentenkamer in het leuke Nijmegen. Ik houd van reizen, lekker eten en natuurlijk kleren!”

HOW?

“Als ik mijn standaard rondje door de stad maakte ging ik ook altijd even langs Make My Day. Ik wilde al heel lang in een leuke kleding winkel werken zoals een winkel als deze. Mijn schoonmoeder zag op Facebook een bericht dat ze nieuwe Make My Day’ers zochten en ik wist niet hoe snel ik moest reageren!”

BACKGROUND

“Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding maatschappelijke zorg. Ik loop op dit moment stage met mensen met een licht verstandelijke beperking. Ik leer hierbij  veel communicatie technieken die ik ook goed kan toepassen in mijn werk bij Make My Day.”

Na deze opleiding neem ik een tussenjaar om veel te kunnen werken en een taal cursus Spaans te kunnen volgen! Hierna wil ik graag beginnen aan de opleiding fashion & branding aan het AMFI! Het lijkt mij heel tof om een eigen merk op te zetten en in de markt te brengen.

WHY

“Als eerste wilde ik hier werken omdat ik het de leukste winkel in Nijmegen vind! Verder vind ik het fijn dat het een concept store is en dus heel gevarieerd is. Ik hou van interieur, kleding, boeken, sieraden en om mensen te helpen in de winkel.

De sfeer in de winkel is erg goed en je blijft je verder ontwikkelen door cursussen en informatie die we krijgen over bepaalde merken & stoffen bijvoorbeeld.

Het is een heel leuk team met allemaal creatieve collega’s! Ik werk met veel plezier bij make my day:)”