Skip to content

Make My Day opening en heropening na 4 jaar!

Met trots mogen wij aankondigen dat vanaf maart 2018, wanneer Make My Day precies 4 jaar bestaat, wij gaan uitbreiden naar een nieuw pand en ons huidige pand gaan heropenen!

Het nieuwe pand zal pal tegenover ons huidige pand zijn deuren openen aan de Stikke Hezelstraat 32! In dit nieuwe pand willen wij graag de moderne man een beleving geven die hij niet snel vergeet. Ten eerste doen we dit door ons huidige assortiment mannenkledingmerken van Anerkjendt, Casual Friday en Dr Denim uit te breiden met Selected Homme en Woodbird. Check hun Instagram pagina’s onderaan dit artikel om alvast een voorproefje te krijgen! Ten tweede vindt er ook een uitbreiding plaats van ons assortiment mannenaccessoires, gadgets en de muziekafdeling! De muziekafdeling verplaatst zich namelijk ook naar het nieuwe pand, wat uiteraard ook betekent dat ons nieuwe pand zeker niet alleen toegankelijk is voor mannen. Vrouwen zijn meer dan welkom, al is het maar voor een supergaaf cadeau voor hun man, broer of vader!

Naast ons nieuwe pand gaan wij in februari ons huidige pand ook flink onder handen nemen, zodat een bezoek aan Make My Day nog aangenamer wordt! Daarnaast, waar het nieuwe pand gerichter op de man zal zijn, zal in het huidige pand de vrouw centraal staan. Ook hierbij realiseren we dit met een uitbreiding van de huidige vrouwencollectie! Wel goed om te zeggen, dat in het huidige pand geldt dat een man ook zeker zijn ei kwijt kan, want de interieurafdeling wordt uitgebreid en onze kappers blijven uiteraard ook mannen knippen!

Al dit moois zal naar verwachting in maart 2018 voor het grote publiek toegankelijk zijn. In de tussentijd kun je onze vernieuwde Instagram accounts in de gaten houden om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen!

Instagram pagina’s:

  • Selected Homme: https://www.instagram.com/selected_homme/
  • Woodbird: https://www.instagram.com/woodbirdofficial/
  • Make My Day Men: https://www.instagram.com/makemyday_men/
  • Make My Day Women https://www.instagram.com/makemyday_women/

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.