Skip to content

NEW in Store: Levi’s 501 Jeans

Finally they are here! Nu ook bij Make My Day, de enige echte originele 501 Levi jeans. Rechtstreeks uit Amerika liggen ze nu bij ons in de schappen en we kunnen niet wachten om ze aan jullie te laten zien. Levi is een iconisch jeansmerk wat al jarenlang met veel plezier gedragen wordt. Daarom zijn wij zo blij dat wij deze mooie broeken ook kunnen aanbieden bij ons in de winkel.

Wat zo bijzonder is aan onze 501 Levi’s is dat we ze aanbieden in verschillende modellen. Zo hebben we de echte originele 501 jeans die je kent van vroeger, maar bieden we ook een Tapered 501 Levi jeans aan. Deze is vermaakt door onze eigen coupeuse en valt onderaan net wat strakker. Zo kan je binnen de 501 je eigen fit vinden of deze 2 stijlen combineren!

levis-signing2

De Levi jeans die wij aanbieden zijn vintage en hebben dus al een heel leven achter zich, lekker duurzaam dus! Dat is wat deze broeken zo bijzonder maakt. We hebben ze ingekocht van een echte denimspecialist uit Amsterdam. Deze specialist heeft de jeans uitgezocht op pure kwaliteit. We bieden allerlei wassingen aan. Zo hebben we de echte originele blauwe jeans kleur, maar zijn ze ook in het zwart en bruin te verkrijgen. Ook hebben we een brede maten branche waardoor iedereen bij ons terecht kan om een unieke duurzame 501 Levi jeans te kopen voor een fijne prijs. Want ja! Deze broeken zijn allemaal unisex, delen met je vriend, vriendin, broertje of zus kan dus. 😉

De allereerste Levi’s Jeans is geproduceerd in 1873. Een hele tijd terug en dan te bedenken dat ze in populariteit alleen maar zijn toegenomen. Deze eerste 501 Jeans was bedacht voor cowboys, spoorwegarbeiders en mijnwerkers. Zij hadden stevige kleding nodig die wel tegen een stootje kon. Levi jeans zijn gemaakt van stugge dikke denim die nooit kapot gaat. Het model van de 501 is de afgelopen jaren nauwelijks veranderd. De wereld is wel heel anders geworden met als stabiele factor de 501 Levi’s jeans.

De jeans die wij verkopen bij Make My Day gaan terug tot 20 jaar geleden. Een hele tijd, maar wees niet bang dat ze vies zijn want we hebben ze grondig gereinigd waardoor ze weer fris en fruitig zijn en weer een hele tijd mee kunnen.

levis-signing3

Levi’s 501 jeans zullen voor altijd blijven dienen als een uiting van persoonlijke stijl. Deze jeans zijn een symbool van zowel individualiteit als universaliteit voor de komende jaren. We hopen jullie een keertje te zien in de winkel, zodat ook jij trotse eigenaar wordt van een originele 501 Levi Jeans!

Tekst: Lincy van Es

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.