Skip to content

Werken bij Make My Day

Weekend-verkoopmedewerker bij Make My Day Women
Mede-eindverantwoordelijke weekend-dagen
vrijdag, zaterdag en zondag – 23 u per week

Voor onze winkel Make My Day Women zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker met mode-retail-ervaring. De functie zal gemiddeld 23 uur per week in betrekking nemen, op vrijdag t/m zondag. Binnen deze functie zal je medeverantwoordelijk zijn voor de verkoop, bevoorrading en styling van Make My Day Women.

Make My Day zoekt een gemotiveerde, enthousiaste en gedreven medewerker met minimaal 2 jaar mode-retail-ervaring, die goed past bij ons enthousiaste team. Een brand ambassador met een eigen stijl die aansluit bij Make My Day en die je graag wilt overbrengen op jouw klanten. Interesse in mode en lifestyle is een must. Klantvriendelijkheid moet bij jou op nummer één staan, je vindt het fijn om mensen persoonlijk te helpen en goed naar hen te luisteren. Daarnaast moet je het leuk vinden om op de drukste dagen van de week in een snel tempo samen te werken met jouw collega’s.

Wat breng jij mee?

– Je hebt een proactieve instelling binnen het team én op de werkvloer.
– Je bent creatief en denkt graag mee.
– Je kan goed omgaan met veranderingen, een drukke werkomgeving en je kan hierin snel schakelen.
– Je bent klantgericht en houdt van aanpakken.
– Je woont in de buurt van Nijmegen.

Wij bieden jou:

Een jong en dynamisch team, een salaris volgens detailhandel cao en een leuke personeelskorting.
Ben je enthousiast geworden en wil jij ons team komen versterken? Stuur ons dan jouw C.V. en motivatie en wie weet ontmoeten we elkaar snel!

Contact: louise@makemydaynijmegen.nl

————————————————————————————

Staat jouw droom vacature er niet bij, maar zou je toch heel graag bij ons willen werken? Stuur dan je open sollicitatie naar info@makemydaynijmegen.nl. Alvast bedankt!