Skip to content

Werken bij Make My Day

Vacature Assistent Bedrijfsleider (m/v) bij Make My Day Men
32 u per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste assistent bedrijfsleider of bedrijfsleidster voor onze huidige winkel Make My Day Men. Het zal een functie zijn van 32 uur per week. Binnen deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor de verkoop, bevoorrading en styling van zaterdag t/m dinsdag.

Make My Day zoekt een gemotiveerde, enthousiaste en gedreven medewerker die goed past bij ons enthousiaste team. Een brand ambassador met een eigen stijl die aansluit bij Make My Day. Interesse in mode en lifestyle is een must. Klantvriendelijkheid moet bij jou op nummer één staan, je moet het fijn vinden om mensen persoonlijk te helpen en goed naar hen te luisteren. Daarnaast zoeken wij een persoon met gevoel voor styling, zodat de winkel er altijd aantrekkelijk uit ziet. Omdat Make My Day Men het kleine broertje van Make My Day Women is, zoeken wij iemand die deze winkel samen met Jan Ottevanger (eigenaar Make My Day) zal runnen. Veel verantwoordelijkheid dus, maar daarom ook veel ruimte voor creativiteit, eigen inbreng en groei.

Functie-eisen

– Je hebt minimaal een opleiding op MBO-niveau afgerond, met voorkeur gericht op mode of retail.

– Je hebt ervaring in de detailhandel, mode of interieurbranche.

– Je hebt een proactieve instelling binnen het team én op de werkvloer.

– Je bent creatief en denkt graag mee.

– Je kan goed omgaan met veranderingen, een drukke werkomgeving en je kan hierin snel schakelen.

– Je bent klantgericht en houdt van aanpakken.

– Je woont in de buurt van Nijmegen.

Wij bieden

Wij bieden een jong en dynamisch team, een salaris volgens detailhandel cao en een leuke personeelskorting. Een 7 maanden contract met vooruitzicht op verlenging.

Interesse?

Als je interesse hebt in deze functie kun je je motivatiebrief + cv ovv ‘vacature assistent bedrijfsleider’ sturen naar Jan Ottevanger (jan@makemydaynijmegen.nl).

Andere vacatures?

Staat jouw droom vacature er niet bij, maar zou je toch heel graag bij ons willen werken? Stuur dan je open sollicitatie naar hello@makemydaynijmegen.nl. Alvast bedankt!