Skip to content

Werken bij Make My Day

Vacature Weekend-verkoopmedewerker bij Make My Day Men
za/zo 16 u per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker voor onze winkel Make My Day Men. Het zal een functie zijn van 16 uur per week, uitsluitend in het weekend. Binnen deze functie zal je mede-verantwoordelijk zijn voor de verkoop, bevoorrading en styling op zaterdag en zondag.

Make My Day zoekt een gemotiveerde, enthousiaste en gedreven medewerker die goed past bij ons enthousiaste team. Een brand ambassador met een eigen stijl die aansluit bij Make My Day en die je graag wilt overbrengen op jouw klanten. Interesse in mode en lifestyle is een must. Klantvriendelijkheid moet bij jou op nummer één staan, je moet het fijn vinden om mensen persoonlijk te helpen en goed naar hen te luisteren.

Functie-eisen

– Je hebt een proactieve instelling binnen het team én op de werkvloer.

– Je bent creatief en denkt graag mee.

– Je kan goed omgaan met veranderingen, een drukke werkomgeving en je kan hierin snel schakelen.

– Je bent klantgericht en houdt van aanpakken.

– Je woont in de buurt van Nijmegen.

Wij bieden

Wij bieden een jong en dynamisch team, een salaris volgens detailhandel cao en een leuke personeelskorting. Een 6 maanden contract met vooruitzicht op verlenging.

Interesse?

Als je interesse hebt in deze functie kun je je motivatiebrief + cv sturen ovv ‘vacature verkoopmedewerker’ naar Jan Ottevanger (jan@makemydaynijmegen.nl).